Om OsLæs Historien her

Vores Miljø Politik

Som ansvarsbevist virksomhed vil vi hele tiden søge muligheder for at beskytte miljøet og de natulige ressourcer endnu bedre. 

 • Vedligeholde og udbygge indsatsen på miljøområdet ved at spare på energi og vand, samt benytte mindre belastende produkter og råvare. 
 • Behandle miljøspørgsmål i en åben og positiv dialog med medarbejdere, myndigheder, organisationer og andre interesserede. 
 • Tilskynde vore leverandører til at levere ydelser og produkter, som miljømæssigt lever op til vores niveau.
 

Historie  

Tømrermesterfirmaet Gjerulff & Lassen er grundlagt af makkerparret Vilhelm Gjerulff og Kim Lassen. Efter et større fælles byggeprojekt i Grønland, blev det ved hjemkomsten i 2005, besluttet at etablere tømrermesterfirma i Skive.

Siden har firmaet fået et markant greb om markedet, og Gjerulff & Lassen beskæftiger i dag, ud over indehaverne, 10 medarbejdere, heraf 8 tømrersvende, 1 tømrerlærling og 1 administrativ medarbejder.

På kundelisten står såvel lokale virksomheder, myndigheder og institutioner såvel som private boligejere i store dele af Jylland og Sjælland.

Gjerulff & Lassen arbejder typisk som totalentreprenører eller hovedentreprenører, og firmaet har specialiseret sig i opførelse af individuelle boliger, fra idé til nøglefærdigt hus. I den forbindelse har Gjerulff & Lassen tæt samarbejde med professionelle tegnestuer, ingeniører og andre af byggeriets rådgivere.

Firmaet har fra starten haft et klart værdigrundlag, som omfatter både forholdet til medarbejderne og til omverdenen

image

Mission

Missionen er vores forretningsgrundlag. Missionen fortæller, hvilken værdi vi tilbyder markedet.

Gjerulff & Lassen tilbyder, såvel private som    erhvervskunder, de bedste individuelle løsninger    inden for håndværk og byggeri.

Det betyder følgende:

 • Vi gør det lettere for kunderne at træffe de rigtige valg.
 • Vi tager udgangspunkt i kundens behov.
 • Vi tænker i hele løsninger. 
image

Værdier

Værdierne er vores forretningsgrundlag. Værdierne skal understøtte og gennemsyre alt hvad vi foretager os. Værdierne skal virke som styringsværktøj der i det daglige hjælper medarbejderne til, i kontakten med vore kunder, leverandører, kolleger og myndigheder, at optræde respektfuldt, tænke selvstændigt og træffe de rigtige beslutninger.

Gjerulff & Lassens grundlæggende værdier:

 • Ærlighed
 • Trivsel
 • Fremdrift
 • Kvalitet 
image

Vision

Visionen er vores ledestjerne, det vi stræber efter, og det der motiverer hele organisationen.

Vision:

 • Gjerulff & Lassen vil være de bedste målt på innovation, kvalitet og indtjening.
 
Gjerulff & Lassen

Kontakt os her

Ring til Os

 

Ring til os vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud. Vi er leveringsdygtige indenfor et pålideligt håndværk, hvor vi med vores engagerede medarbejdere, levere innovativt design samt kvlitet til tiden. 

Kontakt Info

image
+45 2028 2848
Gjerulff & Lassen Aps
Østergårdsvej 1
7840 Skive, Danmark
info@gjerulffoglassen.dk
CVR: 28966431
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.