ServicesHvad kan vi gøre for dig

Vores Kerne Services

EN VIRKSOMHED I TÆT DIALOG MED SINE KUNDER (Vores kerne services)

Gjerulff & Lassen er den seriøse og innovative tømrer- og snedkervirksomhed, der i samarbejde med dygtige og engagerede medarbejdere og virksomhedens sunde værdier, tager udgangspunkt i kundernes behov og ønsker om individuelle kvalitets løsninger. Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille.

Gjerulff & Lassen er leveringsdygtige indenfor alle tømreropgaver både til private og erhverv. 

Gjerulff & Lassen arbejder både som hovedentreprenør og underentreprenør. Med egen tømrer og snedkerværksted og et tæt samarbejde med leverandører, arkitekter og ingeniører, varetager vi alle opgaver for vores kunder. Som kunde og samarbejdspartner hos Gjerulff & Lassen møder du et team, som alle med baggrund i en stærk professionel stolthed og dedikation er garanter for et vellykket resultat.

Dygtige og engagerede medarbejdere er vores styrke - og er et resultat af stærke kompetencer, uddelegering af ansvar og en positiv virksomhedskultur.

Gjerulff & Lassen har stor erfaring i nybyggeri og renovering af boliger, institutioner og erhvervsbygninger.

Gjerulff & Lassen er konkurrencedygtige når det gælder pris og kvalitet og ikke mindst - VI HOLDER DET VI LOVER!

 
 
image
 

Hvorfor skal du vælge os? 

Gjerulff & Lassen - en virksomhed 

Vores konkurrenceevne skyldes i høj grad, at vores medarbejdere samarbejder og arbejder som én enhed over for kunderne - og udnytter de kompetencer og synergier, der findes i en organisation. Gjerulff & Lassen er en virksomhed, og alle medarbejdere er ligeværdigt en del af Gjerulff & Lassen fællesskabet. Det, der tjener virksomheden bedst, tjener også den enkelte medarbejder bedst.

Kunderne skal have den samme positive oplevelse uanset, hvor og hvem af virksomhedens medarbejder de møder.

Kundefokus: 

Som kunde hos Gjerulff & Lassen er du altid i centrum. Det er dig og dit projekt, der er omdrejningspunktet, og tilfredse kunder lever vi af.
Kundefokus indebærer løbende dialog og evaluering med vore kunder. Vi lægger vægt på et godt samarbejde og kvalitet i hele processen fra projektering til det færdige byggeri. Vi er overbeviste om, at det er sådan, at vi som professionelle håndværkere, sikrer vore kunder et vellykket resultat.
 

Gjerulff & Lassen

Kontakt os her

Ring til Os

 

Ring til os vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud. Vi er leveringsdygtige indenfor et pålideligt håndværk, hvor vi med vores engagerede medarbejdere, levere innovativt design samt kvlitet til tiden. 

Kontakt Info

image
+45 2028 2848
Gjerulff & Lassen Aps
Østergårdsvej 1
7840 Skive, Danmark
info@gjerulffoglassen.dk
CVR: 28966431
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.