Ansvarsbevidst, bæredygtig og miljørigtig

Som ansvarsbevidst virksomhed vil vi hele tiden søge muligheder for at beskytte miljøet og de naturlige ressourcer endnu bedre. 

Kontakt os i dag

Profil – Hvorfor skal du vælge os? 

Gjerulff & Lassen er leveringsdygtige indenfor alle tømreropgaver både til private og erhverv. Gjerulff & Lassen arbejder både som hovedentreprenør og underentreprenør. Med egen tømrer og snedkerværksted og et tæt samarbejde med leverandører, arkitekter og ingeniører, varetager vi alle opgaver for vores kunder.

Som kunde og samarbejdspartner hos Gjerulff & Lassen møder du et team, som alle med baggrund i en stærk professionel stolthed og dedikation er garanter for et vellykket resultat. Dygtige og engagerede medarbejdere er vores styrke – og er et resultat af stærke kompetencer, uddelegering af ansvar og en positiv virksomhedskultur. Gjerulff & Lassen har stor erfaring i nybyggeri og renovering af boliger, institutioner og erhvervsbygninger. Gjerulff & Lassen er konkurrencedygtige når det gælder pris og kvalitet og ikke mindst – Vi holder det vi lover. 

Vores konkurrenceevne skyldes i høj grad, at vores medarbejdere samarbejder og arbejder som én enhed over for kunderne – og udnytter de kompetencer og synergier, der findes i en organisation. Gjerulff & Lassen er en virksomhed, og alle medarbejdere er ligeværdigt en del af Gjerulff & Lassen fællesskabet.

Det, der tjener virksomheden bedst, tjener også den enkelte medarbejder bedst. Kunderne skal have den samme positive oplevelse uanset, hvor og hvem af virksomhedens medarbejder de møder. Kundefokus: Som kunde hos Gjerulff & Lassen er du altid i centrum. Det er dig og dit projekt, der er omdrejningspunktet, og tilfredse kunder lever vi af. Kundefokus indebærer løbende dialog og evaluering med vore kunder.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde og kvalitet i hele processen fra projektering til det færdige byggeri. Vi er overbeviste om, at det er sådan, at vi som professionelle håndværkere, sikrer vore kunder et vellykket resultat.

Historien bag Gjerulff og Lassen A/S

Tømrermesterfirmaet Gjerulff & Lassen er grundlagt af makkerparret Vilhelm Gjerulff og Kim Lassen. Efter et større fælles byggeprojekt i Grønland, blev det ved hjemkomsten i 2005, besluttet at etablere tømrermesterfirma i Skive.

Siden har firmaet fået et markant greb om markedet, og virksomheden Gjerulff & Lassen er af en størrelse, så der altid er ansat op til 20 svende og 2-3 lærlinge. Herudover administrativt personale.  

På kundelisten står såvel lokale virksomheder, myndigheder og institutioner såvel som private boligejere i store dele af Jylland og Sjælland.

Gjerulff & Lassen arbejder typisk som totalentreprenører eller hovedentreprenører, og firmaet har specialiseret sig i opførelse af individuelle boliger, fra idé til nøglefærdigt hus. I den forbindelse har Gjerulff & Lassen tæt samarbejde med professionelle tegnestuer, ingeniører og andre af byggeriets rådgivere.